"Why"


Speciale cover b. Magazine voor mijn afscheid

Toen Madelon Heering, Mimi Sugarman en ik begonnen met b. Magazine in 2013 werden we gedreven vanuit een gedeelde passie, namelijk het bij elkaar brengen van ondernemende en creatieve Bloemendalers en het etaleren van lokaal talent. Wat drijft en verbindt hen? Voor mij vormt deze lokale kruisbestuiving de essentie en de kracht van b.

Met hart en ziel heb ik b. Magazine drie jaar geleden opgezet en intensief aan meegewerkt. Inmiddels is ons idee uitgegroeid tot een mooi magazine, dat in de hele gemeente Bloemendaal alom wordt gewaardeerd. Ook het 5e nummer staat weer vol bijzondere verhalen van Bloemendalers. Daarom weet ik dat ik het stokje van b. met een gerust hart kan overdragen. Voor mij is de tijd gekomen om iets nieuws te beginnen...

Daarbij laat ik mij leiden door de WHY-vraag: wat drijft mij, wat inspireert mij? Marketinggoeroe Simon Sinek stelt dat succesvolle organisaties opereren vanuit het hart, een WHY met een duidelijke visie. Daar geloof ik in. Je kunt een product, dienst of jezelf nog zo mooi beschrijven, in de kern draait het om de vraag waarom je doet wat je doet.

Ik sta voor eerlijke, no-nonsense marketing en blijf altijd op zoek naar de drijfveren van organisaties. En als rechtgeaarde marketeer heb ik naar mijn hart geluisterd en ben ik opnieuw aan de slag gegaan met mijn eigen WHY...

Want van binnen bloeien nieuwe ideeën en borrelt de energie volop.

Nieuwsgierig naar nieuwe projecten en wat er komen gaat!

Interesse om te sparren?

Mail of bel mij!

marjan@mgmmarketing.nl

06-34936627